Integraal camper

hy20_bmli_880_graoak_ledgri_presse_dsc04618

Integraal camper huren

De integraal camper heeft geen aparte bestuurderscabine. Dit type is in één geheel opgebouwd, het bestuurdersgedeelte is dus onderdeel van de leefruimte. Hierdoor is de camper vaak volledig geïsoleerd waardoor deze comfortabel is bij zowel zomerse als winterse temperaturen, en stil in gebruik is. Dit type beschikt over veel ruimte. De integraal camper heeft boven een ruimte voor een hefbed waardoor er vier personen in kunnen slapen. Dit type beschikt over een grote voorruit met een ruime kijkhoek.

Bent u op zoek naar een integraal camper om te huren? Dan bent u bij Camper Huren XL aan het juiste adres. Via deze site kunt u voordelig integraal campers huren van verschillende merken. 

Integraal camper huren bij u in de buurt

Via Camperhurenxl.nl kunt u een integraal camper huren bij een gerenommeerd camperverhuurbedrijf bij u in de omgeving. Doordat Camper Huren XL samenwerkt met diverse partners kunt u bijvoorbeeld terecht in Den Bosch, Eindhoven, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg en nog veel meer locaties in Noord-Brabant. Geef uw voorkeur door, dan zoeken wij een geschikt bedrijf in uw omgeving. Een integraal camper huren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Betaalbaar een integraal huren

Integraal campers die u via Camper Huren XL huurt zijn altijd voordelig geprijsd. Op vakantie gaan is tenslotte al duur genoeg. Wanneer u via ons in het midden- of laagseizoen een integraal huurt is deze nóg goedkoper!

Integraal camper huren wanneer u zelf wilt

Nu alvast een integraal camper vastleggen voor in de zomer? Of zelfs volgende week al weg gaan? Alles is mogelijk, u bepaald zelf wanneer u vertrekt en weer terugkomt! Doordat wij met een breed scala aan partners werken is er altijd wel een integraal camper beschikbaar op de door u gewenste datum. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Gewenste datum van

  Tot en met

  LET OP! Met het merk wordt enkel rekening gehouden indien beschikbaar!

  Nieuwe integraal camper huren

  Iedereen houdt van een beetje luxe. Daarom zijn alle integralen die u via ons boekt van een recent bouwjaar. De campers zijn hierdoor voorzien van moderne technologie. Doordat de integraal campers vrij nieuw zijn wordt het risico op technische problemen onderweg tevens beperkt.

  Direct een integraal camper huren?

  Vul bovenstaand uw gegevens in om een integraal camper te boeken!

  Indicatie tarieven per week

   Integraal
  Laagseizoen
  23-10 t/m 05-04
  Vanaf €850,-
  Middenseizoen
  06-04 t/m 26-06 & 28-08 tot 22-10
  Vanaf €1050,-
  Hoogseizoen
  27-06 t/m 27-08
  Vanaf €1225,-

  Heeft u nog vragen over onze campers?

  Wilt u meer weten over de tarieven of beschikbaarheid of bent u geïnteresseerd in een camper huren? Neem dan contact met ons op.