Camper huren in Breda

Camper huren in Breda

Heeft u altijd al eens een camperreis willen maken, maar vindt u het te duur om een camper te kopen? Dan bent u hier op de juiste plek. Op camperhurenxl.nl kunt u diverse typen campers huren in Breda en omstreken. Van (half)integraal tot buscamper, alles is mogelijk. Ook huurt u via ons alle populaire campermerken; denk bijvoorbeeld aan Adria, Dethleffs, Knaus, Carthago, Hymer en nog veel meer.

Camperverhuur Breda

U huurt via Camper Huren XL direct bij een camperverhuurbedrijf in Breda en omgeving. Hierdoor loopt u dus geen risico op problemen met particuliere verhuurders. Doordat onze partners campers verhuren vanaf verschillende locaties is de kans groot dat u terecht kan bij u in de buurt. Ook is het aanbod op onze site hierdoor erg ruim. Of nu opzoek bent naar een kleine huurcamper of een grote huurcamper in de buurt van Breda, hier vindt u altijd wat u zoekt!

Goedkope camperhuur Breda

Veel campersites hanteren onnodig een hoge prijs voor de huur van een camper. Wij niet; op onze site bent u verzekerd van een lage huurprijs. Zo kunt u dus altijd goedkoop een camper huren in Breda en omstreken. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de huurprijzen per week.

Nieuwe camper huren Breda

De campers die u via camperhurenxl.nl huurt zijn altijd van een recent bouwjaar, en dus voorzien van nieuwe technologie. U huurt dus geen oude camper van slechte kwaliteit!

Geïnteresseerd?

Hier vindt u ons volledige aanbod!

Onze Tarieven per week

 BuscamperHalf-integraalIntegraal
Laagseizoen
23-10 t/m 05-04
Vanaf €700,-Vanaf €735,-Vanaf €850,-
Middenseizoen
06-04 t/m 26-06 & 28-08 tot 22-10
Vanaf €850,-Vanaf €875,-Vanaf €1050,-
Hoogseizoen
27-06 t/m 27-08
Vanaf €1000,-Vanaf €1025,-Vanaf €1225,-