Camper huren in Eindhoven

Camper huren in Eindhoven

Eens wat anders dan een hotel- of cruisevakantie? Wat dacht u van een camper? Op Camper Huren XL kunt u namelijk eenvoudig een camper huren in Eindhoven en omstreken. U kunt via camperhurenxl.nl diverse buscampers, half-integralen en integralen huren. Ook vindt u op deze website de populairste campermerken. Huur bijvoorbeeld een Hymer, Adria, Knaus, Weinsberg of kies één van de vele andere merken die wij te bieden hebben. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan hier

Camperverhuur in Eindhoven en omgeving

Camperhurenxl.nl werkt samen met diverse partners uit Eindhoven en omstreken. U heeft dus niet te maken met onbetrouwbare particulieren verhuurders, enkel professionals met top service! Onze partners zitten verspreid over heel Noord-Brabant, dus ook als u niet in de omgeving van Eindhoven woont is de kans groot dat er een partner bij u in de omgeving zit.

Goedkoop een camper huren Eindhoven

Naast het brede aanbod en de grote dekking is een voordeel van onze vele partners dat wij campers kunnen verhuren tegen aantrekkelijke prijzen. Wanneer u buiten de zomer boekt zijn de prijzen nóg voordeliger! Onderaan deze pagina vindt u indicaties van de actuele huurprijzen. 

Nieuwe camper huren in Eindhoven en omstreken

Alle campers die u via Camper Huren XL boekt hebben een recent bouwjaar en hoogstaande kwaliteit. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u een oude of slechte camper huurt!

Meteen een camper boeken in Eindhoven?

Een ander voordeel van onze samenwerkingen met verschillende partners is dat wij altijd wel ergens een plaatsje vrij hebben. Of dit nou pas over een paar maanden is, of over een paar weken al. U hoeft dus alleen uw gewenste datum hier door te geven, dan gaan wij voor u aan de slag!

Onze Tarieven per week

 BuscamperHalf-integraalIntegraal
Laagseizoen
23-10 t/m 05-04
Vanaf €700,-Vanaf €735,-Vanaf €850,-
Middenseizoen
06-04 t/m 26-06 & 28-08 tot 22-10
Vanaf €850,-Vanaf €875,-Vanaf €1050,-
Hoogseizoen
27-06 t/m 27-08
Vanaf €1000,-Vanaf €1025,-Vanaf €1225,-