Buscamper huren

hc_gc_campus_titel_dsc_5696-21_ll_v2_klein_1

Buscamper huren

De buscamper is het kleinste camper type. Hierdoor wordt een buscamper ook wel een “compact” genoemd. Een buscamper is zoals de naam doet vermoeden een busje omgebouwd tot camper. Hierdoor kan de buscamper naast vakanties ook voor dagelijks gebruik als normale persoonsauto gebruikt worden. Meestal is er slaapplek voor twee personen. Sommige buscampers bevatten een verhoogd camperopbouw/hefdak waardoor er twee extra slaapplekken ontstaan. In dit geval is er dus slaapplek voor vier personen. Door de kleine omvang is de buscamper makkelijk te besturen, snel en past in elk parkeervak. Door de wendbaarheid is dit type handig op smalle wegen. Ook is de buscamper door het formaat het duurzaamste campertype.

Heeft u altijd al een reis met een buscamper willen maken, maar vind u het simpelweg te duur om er een te kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze website kunt u namelijk een buscamper huren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Knaus, Adria, Hymer, Weinsberg, Dethleffs en nog véél meer buscampers te huur!

Via ons kunt u alle populaire buscamper merken huren. Denk hierbij onder andere aan Weinsberg, Carthago, Hymer, Adria, Knaus, Dethleffs en nog veel meer. Als u dus opzoek bent naar een specifiek merk is de kans groot dat u hier treft wat u zoekt.

Buscamper verhuur bij u in de regio

Via camperhurenxl.nl huurt u een buscamper rechtstreeks bij een professioneel camperverhuurbedrijf bij u in de omgeving. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een buscamper te huren in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en nog veel meer regio’s. Kijk voor de mogelijkheden in uw omgeving. Doordat wij samenwerken met verschillende camperverhuurbedrijven kunt u altijd in de buurt terecht en beschikken wij over een breed aanbod. Of u nu een kleine buscamper wil huren voor 2 personen of een grotere buscamper voor 4 personen, hier is alles mogelijk. Tevens loopt u hierdoor geen risico op problemen met onbetrouwbare verhuurders; alles wordt geregeld door een bedrijf met ervaring! 

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Gewenste datum van

  Tot en met

  LET OP! Met het merk wordt enkel rekening gehouden indien beschikbaar!

  Goedkope buscamper huren

  Niemand betaalt graag teveel voor een buscamper. Daarom kunt u op camperhurenxl.nl goedkope buscampers huren; zonder de onnodig hoge kosten die veel camperverhuurbedrijven rekenen! Dat vinden wij wel zo eerlijk. 

  Buscamper huren wanneer u zelf wilt

  Via ons kiest u zelf de vertrek- en terugkeerdatum; door het ruime aanbod is de kans erg groot dat er een buscamper beschikbaar is in de gewenste periode. 

  Nieuwe buscamper huren

  Buscampers die u via ons huurt zijn altijd van een recent bouwjaar. U kunt hierdoor genieten van buscampers met luxe technologie, en u hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u een oude buscamper huurt.

  Interesse in een buscamper?

  Vul het bovenstaande formulier in om direct uw buscamper aan te vragen!

  Indicatie tarieven per week

   Buscamper
  Laagseizoen
  23-10 t/m 05-04
  Vanaf €700,-
  Middenseizoen
  06-04 t/m 26-06 & 28-08 tot 22-10
  Vanaf €850,-
  Hoogseizoen
  27-06 t/m 27-08
  Vanaf €1000,-

  Heeft u nog vragen over onze campers?

  Wilt u meer weten over de tarieven of beschikbaarheid of bent u geïnteresseerd in een camper huren? Neem dan contact met ons op.