Camper huren in Tilburg

Camper huren in Tilburg

Altijd al op vakantie willen gaan met een camper? Zoek dan niet verder. Via Camper Huren XL heeft u namelijk een ruime keuze uit huurcampers in Tilburg en omstreken. Naast verschillende types (buscampers, integralen en half-integralen) kunt u bij ons ook terecht voor vrijwel alle populaire campermerken. Wat dacht u van een mooie Knaus? Of toch liever een Adria of Hymer? Kijk direct naar de mogelijkheden!

Camperverhuur in Tilburg en omstreken

Camper Huren XL werkt samen met verschillende camperverhuurbedrijven. Door deze samenwerkingen kunnen wij een breed scala aan campers aanbieden. Onze partners zitten verspreid over heel Noord-Brabant. De kans is dus erg groot dat er ook bij u in de buurt een aangesloten partner zit! Al onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd, wij werken alleen met échte professionals op het gebied van camperverhuur. 

Goedkoop een camper huren Tilburg

Een ander voordeel van de vele samenwerkingen die wij hebben is dat wij campers aan kunnen bieden tegen een lage huurprijs. Wanneer u buiten het hoogseizoen boekt krijgt u nog eens éxtra korting! Kijk onderaan deze pagina voor een indicatie van de huurprijzen per week.  

U bepaald wanneer!

Nog een voordeel van onze vele partners is dat er altijd wel ergens ruimte in de verhuuragenda is op de door u gewenste datum. Geef hier uw voorkeursdatum door, dan gaan wij meteen voor u aan de slag! 

Nieuwe camper huren in Tilburg en omgeving

Naast een reële prijs vinden wij kwaliteit een erg belangrijk aspect. Onze partners denken hier net zo over. Daarom zijn alle campers die u via camperhurenxl.nl boekt van een recent bouwjaar. Geen oude campers dus!

Onze Tarieven per week

 BuscamperHalf-integraalIntegraal
Laagseizoen
23-10 t/m 05-04
Vanaf €700,-Vanaf €735,-Vanaf €850,-
Middenseizoen
06-04 t/m 26-06 & 28-08 tot 22-10
Vanaf €850,-Vanaf €875,-Vanaf €1050,-
Hoogseizoen
27-06 t/m 27-08
Vanaf €1000,-Vanaf €1025,-Vanaf €1225,-