Camper huren in Den Bosch

Camper huren in Den Bosch

Bent u op zoek naar een huurcamper in Den Bosch? Dan bent u op camperhurenxl.nl aan het juiste adres. Via deze website kunt u namelijk diverse campers huren in Den Bosch en omstreken. Buscampers, integraal campers of half-integraal campers, het is allemaal mogelijk! Ook heeft u een ruime keuze uit verschillende merken. 

Camperverhuur Den Bosch en omgeving

Campers op camperhurenxl.nl boekt u direct bij één van onze partners. Deze partners zitten verspreid over heel Noord-Brabant. Ook wanneer u dus niet uit de buurt van Den Bosch komt is de kans groot dat er in uw omgeving een aangesloten camperverhuurbedrijf zit.

Goedkope camper huren in Den Bosch en omstreken

Alle campers die u via Camper Huren XL huurt zijn scherp geprijsd. Niemand betaald tenslotte graag teveel voor zijn/haar vakantie. Buiten het hoogseizoen zijn de prijzen nog eens éxtra voordelig! Een actueel overzicht van de indicatie prijzen per week vindt u onderaan deze pagina.

Nieuwe camper huren in Den Bosch

Naast de eerlijke prijs bieden wij alleen campers aan van hoge kwaliteit en met een recent bouwjaar. U huurt dus nooit een oude of slechte camper via ons! 

Direct boeken? 

Door onze vele partners is er altijd wel ergens plek. Ook als u binnenkort al weg wilt is de kans dus groot dat wij u kunnen helpen. Geef daarom hier uw gewenste datum door, dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Onze Tarieven per week

 BuscamperHalf-integraalIntegraal
Laagseizoen
23-10 t/m 05-04
Vanaf €700,-Vanaf €735,-Vanaf €850,-
Middenseizoen
06-04 t/m 26-06 & 28-08 tot 22-10
Vanaf €850,-Vanaf €875,-Vanaf €1050,-
Hoogseizoen
27-06 t/m 27-08
Vanaf €1000,-Vanaf €1025,-Vanaf €1225,-