Half integraal camper

hymer-exsis-t-580_pure_citroen_presse

Half-integraal camper huren

De half-integraal wordt ook wel semi-integraal genoemd. Dit type heeft een ruimte boven de bestuurderscabine. In deze ruimte bevindt zich meestal een hefbed. Hierdoor heeft de half-integraal meestal slaapplaats voor vier personen. De bestuurderscabine en het woongedeelte zijn aaneengesloten bij het interieur. De half-integraal is vaak van veel uitrusting voorzien en heeft een sportieve uitstraling.

Altijd al een paar dagen ertussenuit gewild met een half-integraal camper? Hier kan het! Via camperhurenxl.nl kunt u namelijk diverse half-integraal campers huren. Zo vindt u hier bijvoorbeeld half-integraal modellen van het merk Laika, Weinsberg, Pössl, Bürstner en nog veel meer.

Half-integraal huren in de buurt

Op Camper Huren XL kunt u een half-integraal camper huren rechtstreeks bij een camperbedrijf uit uw regio. Zo kunt u onder andere een half-integraal camper huren in de buurt van Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal en Etten-Leur. U hoeft dus niet ver te reizen om uw huurcamper op te halen. Kijk naar de mogelijkheden bij u in de buurt!

Goedkoop een half-integraal camper huren

Wij weten als geen ander dat niemand teveel wil betalen voor een huurcamper. Via ons kunt u goedkoop een half-integraal camper huren; zonder de onnodig hoge kosten die veel camperverhuurbedrijven rekenen. U betaalt dus nooit teveel voor een half-integraal camper.

Half-integraal huren wanneer u zelf wilt!

Via camperhurenxl.nl kunt u een half-integraal camper huren wanneer u zelf wilt. Doordat wij verschillende partners hebben is de kans groot dat er op de door u aangegeven datum een half-integraal camper beschikbaar is.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Gewenste datum van

  Tot en met

  LET OP! Met het merk wordt enkel rekening gehouden indien beschikbaar!

  Een nieuwe half-integraal camper huren

  Half-integraal campers die u via ons huurt zijn altijd vrij nieuw. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u een oude half-integraal huurt. De kans op autopech wordt hierdoor dus beperkt.

  Direct huren?

  Geef bovenstaand uw voorkeuren door om een half-integraal te huren.

  Indicatie tarieven per week

   Half integraal
  Laagseizoen
  23-10 t/m 05-04
  Vanaf €735,-
  Middenseizoen
  06-04 t/m 26-06 & 28-08 tot 22-10
  Vanaf €875,-
  Hoogseizoen
  27-06 t/m 27-08
  Vanaf €1025,-

  Heeft u nog vragen over onze campers?

  Wilt u meer weten over de tarieven of beschikbaarheid of bent u geïnteresseerd in een camper huren? Neem dan contact met ons op.