Blog

Goedkoop op vakantie? Huur een camper!

Natuurlijk willen we altijd álles uit onze vakantie halen, maar daarnaast is het ook fijn zijn als de kosten niet te hoog oplopen. Dus ben je geïnteresseerd in een goedkope vakantie die je wél een fantastische herinnering oplevert? Dan hebben wij een heel goed idee: huur een camper!

Waarom een camper huren?

Het huren van een camper heeft veel voordelen. Te beginnen dus de relatief lage kosten. Voor het bedrag dat je per dag voor een camper betaalt, krijg je verblijf én vervoer terug. Je kunt op alle mogelijke plekken komen zonder dat je kosten voor openbaar vervoer of taxi maakt en zonder dat je naast je appartement ook nog een auto moet huren. Verder zijn er nog zo ontzettend veel andere voordelen te benoemen. Denk aan de vrijheid die het oplevert, de hoeveelheid tijd die je buiten zult verblijven en de prachtige natuurwonderen die je allemaal gaat aanschouwen. Je slaapt iedere nacht in hetzelfde fijne bed met je eigen spulletjes terwijl je ondertussen allerlei prachtige plekken van de wereld ontdekt. Kortom: echt een van de meest comfortabele manieren van reizen!

Wat kost een vakantie met en gehuurde camper dan?

De kosten van een vakantie of reis met een gehuurde camper zijn erg afhankelijk van het type camper dat je wil, de hoeveelheid kilometers, het aantal bedden en ga zo maar door. Om toch een idee te geven: je kunt al een hele goede camper huren vanaf €99 per nacht. In feite dus een eigen (rijdend) appartement met keuken en badkamer. Verder kun je de reis natuurlijk zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. Ga je iedere avond uit eten of kook je een lekker maaltje in je eigen camper? Onderneem je veel activiteiten waar je een kaartje voor moet kopen of bestaan je activiteiten voornamelijk uit het genieten van de oneindige Europese natuur?