Blog

De leukste bestemming voor een rustige of sportieve vakantie aan zee

Als je kiest voor Kijkduin strandhuisjes, kies je voor de rust, het strand en de zee. Kies je toch liever voor een sportieve vakantie? Ook dan zijn strandhuisjes een ideale plek om sportief te doen! Zo kun je joggen langs de branding of surf- of kitelessen nemen bij een van de surf- en zeilscholen die zich in de buurt van de huisjes bevinden. Daarnaast kun je zelfs een bootje huren en zelf het water gaan verkennen! Is dit toch niet helemaal voor jou weggelegd? Vanuit je strandhuisje heb je prima zicht op deze waaghalzen, waardoor je je toch prima zult vermaken.

Kom heerlijk tot rust of ga op avontuur in de buurt

De strandhuisjes op Kijkduin zijn dus een prima plek om tot rust te komen of om een sportieve vakantie te houden. Aan het einde van de dag kun je naar verschillende hippe strandpaviljoens wandelen waar je een lekker glaasje bubbels kunt drinken of wat kunt gaan eten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de boulevard en de beroemde pier van Scheveningen te bezoeken. En wat dacht je van een bezoekje aan de musea en verschillende winkels van Den Haag? Of je nu kiest voor een dagje aan het strand of voor een uitje, in Kijkduin valt er genoeg te beleven.

Huisjes huren aan het strand in Zuid-Holland

Als je wilt genieten van een idyllische strandvakantie kun je dus het beste strandhuisjes huren Zuid-Holland. Of je nu samen met je geliefde bent, met kinderen of vrienden, tijdens een verblijf in een van de strandhuisjes in Zuid-Holland heb je het strand en de zee letterlijk binnen handbereik! De strandhuisjes in Zuid-Holland zijn in er verschillende soorten en maten, groot en klein, comfortabel en luxueus. Binnenin de huisjes ontbreekt het je ook aan niets. Zo zijn de meeste huisjes voorzien van een grote veranda, een luxe keuken en een sfeervol woongedeelte.